Powered By Blogger

sâmbătă, 4 iunie 2011

Insemnarile unui jurnalist: Prostituţie ... sau....?

Insemnarile unui jurnalist: Prostituţie ... sau....?: "De câţiva ani, buni, asistăm la o mascaradă de toată sila... Discuţii în presa scrisă şi audio-vizuală, dezbateri în Parlament, dacă să fie ..."

Prostituţie ... sau....?

De câţiva ani, buni, asistăm la o mascaradă de toată sila... Discuţii în presa scrisă şi audio-vizuală, dezbateri în Parlament, dacă să fie sau nu legalizată prostituţia. În Parlament, chiar a fost respins un proiect de lege prin care se prevedea legalizarea libertăţii riscului controlat. A fost respins în legislativ pe nu ştiu ce motiv religios ori interese de clan.
În acest timp, pe marginea drumurilor naţionale, judeţene, pe poteci şi alei patrulează fetişcane, în minijupe, făcând ochi dulci şi chiar invitând, prin gesturi obscene, trecătorii, îndeosebi şoferii şi mai ales cei de pe T.I.R.-uri.
Nu mai spun că tinere de diferite vârste (oare câte dintre ele sunt majore?), fără inhibiţii, se expun în paginile ziarelor aproape goale şi chiar fără niciun strai pe ele, decât cu un fluturaş în locul cel mai indecent iar uneori nici atât.
Dialogurile între rivale pentru bărbaţi, publicate în presă sunt obscene, dizgraţioase: “Nici nu-l mai vreau că nu era bun la pat, Nici n-o avea mare (iertaţi-mi aceste expresii reluate din ziare şi redate aşa cum le-am citit, dar am vrut să fiu cât mai explicit). Şi părerile, contrazicerile, discuţiile sunt de-a dreptul scârboase, iar blamările între “dive” devin uneori violente.
Într-un supliment al unui ziar, o individă, patroana unui salon de masaj erotic, publică, săptămânal, la pagina 66, tot felul de metode şi poziţii de masaj, pentru a-şi face reclamă, de fapt sex sub acoperire. Fără ruşine, ea însăşi pozează goală.
Toate aceste manifestări fără nici o perdea mă fac să-mi pun întrebarea:
Este sau nu legală prostituţia?...